DocExpress te ajuta in relatia cu ANAF

Ce este DocExpress?

DocExpress este o aplicație online, concepută să rezolve o parte din birocrația care ne înconjoară la tot pasul. De fiecare dată când interacționăm cu o instituție de stat, suntem obligați să completăm o serie de documente sau formulare care conțin aceleași datele personale – nume, prenume, adresă, CNP etc.

Aplicația DocExpress este soluția care ajută la completarea actelor, a contractelor și formularelor, ușurând aceste acțiuni și reducând considerabil timpul necesar completării.

De ce DocExpress?

Soluția propusă de DocExpress este ca, odată introduse datele în cadrul aplicației, acestea vor fi stocate și refolosite de oricâte ori este nevoie, fără o durată limitată de timp și fără restricții privind domeniul de aplicare. Astfel, datele introduse în DocExpress se refolosesc automat pentru orice serviciu folosit în cadrul aplicației, indiferent că folosești servicii dedicate pentru operațiuni la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) – înființare firmă SRL, SRL-D, PFA, acte auto (operațiuni de vânzare-cumpărare auto), emitere RCA sau căi de atac pentru Instanțe de Judecată sau DITL, Poliție etc.

Cum funcționează DocExpress?

Te înregistrezi în DocExpress cu datele personale și accepți termenii și condițiile de utilizare. Datele tale vor fi salvate implicit, astfel încât să le putem folosi la completarea formularelor aferente serviciilor solicitate.

După confirmarea adresei de email:

  • Te loghezi
  • Alegi serviciul dorit
  • Dacă este cazul, confirmi acceptarea termenilor și condițiilor specifice
  • Contractezi serviciile disponibile și urmezi pașii indicați de aplicație
  • Plătești serviciile contractate
  • Primești un email/descarci documentele tale și, eventual, un ghid
  • Primești/descarci factura pentru serviciile contractate
  • Datele completate în formular vor fi salvate, data viitoare nemaifiind nevoie de completarea acestora

Practic, DocExpress optimizează procesele atfel încât orice Utilizator să consume cât mai puțin timp posibil și să plătească un preț competitiv. DocExpress chiar face asta!