DocExpress te scapa de birocratie
docexpress-te-scapa-de-birocratie
Asigurare RCA. Oferte reale cu date precompletate

Oferte reale de asigurare RCA cu datele precompletate de DocExpress

Vrei ofertele actualizate de RCA Ieftin și nu ai timp sau nu dorești să introduci datele? Te ajutăm noi. Uite ce ar fi de făcut pe scurt:

1. Creare cont gratuit: Înregistrează-te simplu și rapid. Dacă ai un cont Google, Yahoo etc., te poți loga direct.
2. Autentificare: Intră în contul tău.
3. Alege serviciul Vreau Oferte de Asigurare RCA: Selectează această opțiune dacă ești autentificat.
4. Plătește cu cardul bancar: Achită suma de doar 1,99 lei.
5. Trimite documentele prin WhatApp sau email: talon auto, permis de conducere și carte de identitate.

În maxim 24 h lucrătoare vei primi ofertele RCA în căsuța ta de email. Apoi intri în contul tău când vrei. Închei direct orice poliță RCA online dorești sau generezi noi oferte de asigurare RCA pentru alte perioade.

Descriere serviciul Vreau Oferte de Asigurare RCA

Vreau oferte RCA este cel mai nou serviciu DocExpress. Acesta se adresează tuturor utilizatorilor înregistrați, condiție minimă obligatorie.

Dacă dorești să afli ofertele reale RCA ale societăților de asigurare și nu ai timp sau nu dorești să introduci datele în formularul obligatoriu, te ajutăm noi.

Concret, ne trimiți copii prin WhatsApp sau email, după:

– talonul auto
– permisul auto
– cartea de identitate

De restul ne ocupăm noi. Adică, vom introduce datele și vom obține toate ofertele RCA disponibile de la societățile de asigurare din România. Facem toate acestea pentru a te ajuta să închei un RCA ieftin. Cât mai ieftin posibil 😊.

Așa cum spuneam, ofertele de asigurare RCA sunt reale și se bazează pe datele trimise de tine și pe cotațiile actuale ale societăților de asigurare de răspundere civilă auto. Practic, trimiți copii după documente, achiți tariful și primești ofertele de asigurare RCA în maxim 24 h lucrătoare. Ulterior, intri în contul tău. Acolo vei regăsi toate datele introduse de noi. Pe baza acestora, poți încheia direct o poliță RCA online sau poți genera noi oferte de asigurare de răspundere civilă auto.

PS. Ofertele RCA se vor genera pentru o perioadă standard de 12 luni. Ulterior, dacă dorești, poți obține singur noi oferte de răspundere civilă auto pentru alte perioade, cu sau fără decontare directă. Toate acestea accesând contul tău. Atât de simplu!

Dacă dorești, poți face verificarea RCA online accesând linkul Verificarea RCA.

Dacă dorești un calculator de asigurare auto care să afișeze o ofertă indicativă, bazată pe prima brută de referință ASF, te invităm să accesezi pagina Calculator RCA.

Asigurarea auto. Durata de valabilitate a poliței RCA

În mod uzual, durata pentru care se încheie o asigurare RCA este de 12 luni. Cu toate acestea, există societăți de asigurare care sunt dispuse să încheie o poliță de asigurare și pe fracțiuni de an, gen RCA 1 lună, 3 luni, 6 luni etc. De asemenea, se poate opta pentru asigurare auto cu decontare directă sau fără decontare directă.

Ce înseamnă “Asiguratorul nu a returnat oferta”?

Există situații în care unul sau mai mulți asiguratori de răspundere civilă auto nu returnează o ofertă. Se întâmplă destul de des.

Pe scurt, dacă nicio societate de asigurare nu returnează nicio ofertă, pe o durată standard de 12 luni, atunci e posibil să fie o problemă cu datele introduse. Dacă totuși, există măcar o ofertă, înseamnă că restul societăților de asigurare nu sunt interesate, au probleme tehnice sau nu au produsul respectiv. De exemplu, asigurare de răspundere civilă auto valabilă 1 lună sau 3 luni. Oricum ar fi, dacă întâmpini orice problemă, ne poți contacta oricând.

Condiții obligatorii pentru a încheia o asigurare RCA

Pentru a încheia o poliță de asigurare, inclusiv RCA online, sunt obligatorii următoarele:

– Vehiculul trebuie să fie înmatriculat/supus înmatriculării sau înregistrat în România;
– Asiguratul trebuie să fie o persoană fizică sau juridică înscrisă în documentele de identificare ale vehiculului / persoana pe numele căreia urmează să se înmatriculeze vehiculul (acest lucru se aplică și în cazul vehiculelor achiziționate în leasing).