Birou acte auto. Servicii 100% online si offline. Depinde ce doresti

DocExpress este primul birou de acte auto online si offline din România.

Serviciile DocExpress sunt dedicate tuturor persoanelor cu reședința în România. Clienții pot obține acte auto, contract vanzare cumparare auto precum și alte documente. Pentru moment serviciile sunt disponibile doar pentru autovehicule deja înmatriculate în Romania.

DocExpress se asigură permanent că procedura de vânzare-cumpărare auto este transpusa intr-un flux intuitiv, rapid și simplu, fără bătăi de cap

?

Accesează acum serviciul de acte auto online

Încheie polița auto RCA la orice oră!

Serviciul RCA online este un serviciu dedicat tuturor persoanelor care doresc să încheie o poliță RCA online la orice oră din zi sau din noapte sau în oricare zi a săptămânii. Asigurarea RCA se poate încheia pe orice durată posibilă conform legii. Adica, in general perioada variaza de la 1 luna la 12 luni.

Asigurarea RCA se eliberează instant și intră în vigoare la momentul plații online. Asigurarea RCA se transmite automat prin email sau se descarcă din contul meu.

Înainte de plata RCA, aplicația DocExpress îți pune la dispoziție toate oferte RCA disponibile în România, asftel încât să alegi oferta care ți se potrivește cel mai bine. Totodată, poți opta pentru RCA cu decontare directă sau fară decontare directă. Situațiile neprevăzute și urgențele nu cer niciodata permisiunea să apară, tocmai de aceea DocExpress este un birou de acte auto non-stop in care polițele RCA intră în vigoare instant.

Încheie acum polița RCA de care ai nevoie!

În cazul în care dorești verificarea unei polițe RCA, poți accesa linkul verificare poliță RCA.

Verifică acum o poliță RCA

Care sunt serviciile DocExpress birou acte auto?

 1. Serviciul de acte auto online. Preț 49,99 lei (inclusiv TVA)
 2. Serviciul redactare acte auto cu livrare prin email. Preț 89,99 lei (inclusiv TVA)
 3. Serviciul de redactare acte auto cu ridicare din sectorul 1, zona Aviatiei. Preț 129,99 lei (inclusiv TVA)
 4. Serviciul redactare acte auto cu livrare prin curier in Romania. Preț 149,99 lei (inclusiv TVA)
 5. Polița RCA. Prețurile de ofertă sunt afișate după completarea informațiilor și datelor specifice

Noi servicii online disponibile în curând

Serviciile biroului de acte auto DocExpress sunt dedicate tuturor persoanelor care au nevoie de RCA sau de acte auto în urma vânzării-cumpărării unui autovehicul deja înmatriculat în România.

În curând, vom dezvolta și alte servicii cum ar fi:

 • radierea unui autovehicul din circulație în cazul scoaterii definitive a vehiculului din România (export) sau pentru cazurile când vehiculul a fost dezmembrat, casat sau predat unei unităţi specializate, în vederea dezmembrării
 • procedură vânzare-cumpărare pentru vehicule achiziţionate din afara UE şi care au mai fost înmatriculate, pentru vehicule achiziţionate din afara UE şi care nu au fost niciodată înmatriculate
 • procedură vânzare-cumpărare pentru vehicule achiziționate din România sau dintr-un alt stat UE care nu au fost niciodată înmatriculate.

DocExpress este un birou de acte auto online tocmai pentru ca tu să rămâi în confortul locuinței tale, fără drumuri și făra stres.DocExpress birou acte auto

Serviciile și procedura vânzare auto DocExpress

Folosind serviciile DocExpres de acte auto și RCA online te asigurăm următoarele:

 • Serviciile noastre dedicate respectă complet procedura vânzare auto în vigoare
 • Emiterea ofertelor și/sau a polițelor RCA se face automat.  Platforma DocExpress folosește date introduse anterior dacă există. Dacă nu se introduc de utilizator.
 • Privitor la vânzarea auto, DocExpress generează automat actele auto. Pentru vânzător: contract vanzare cumparare auto („CONTRACTUL DE ÎNSTRĂINARE-DOBÂNDIRE A UNUI MIJLOC DE TRANSPORT”), scoaterea din evidența DITL (Direcția teritorială de Taxe și Impozite Locale) a mijloacelor de transport înstrăinate și cererea pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală. În plus, se transmite ghidul DocExpress privind actele auto
 • Privitor la cumpărarea auto, în mod similar se generează automat. Pentru cumpărător: contract vanzare cumparare automobil, seclarație fiscală pentru DITL și cererea de înmatriculare. La DRPCIV nu uita că pentru depunerea actelor poți face Programare online DRPCIV.

Biroul de acte auto DocExpress îți pune la dispoziție setul complet de acte necesare înmatriculare auto.

Care sunt avantajele unui birou acte auto online?

Costuri reduse. Orice birou de acte auto tradițional taxează separat fiecare act auto pe care îl întocmește. De exemplu:

CONTRACTUL DE VÂNZARE-CUMPĂRARE AUTO   50-60 lei în timpul săptămânii / 80-100 lei weekend

DOSAR SCOATERE EVIDENȚĂ                                       20-30 lei

FIȘĂ ÎNMATRICULARE                                                     30-50 lei

 

Folosind DocExpress birou de acte auto online obții toate actele auto pentru vânzator și cumpărător la doar 49,99 lei, tarif standard de luni până duminică, program non-stop

 Accesează acum serviciul de acte auto online

 Obții instant toate ofertele de asigurare RCA (obligație stabilită prin Legea nr. 132/2017) de la toți asigurătorii din România. De asemenea, tot instant îți poți încheia polița ta RCA. Ulterior, poți reveni oricând pentru a reînnoi polița ta RCA. Datele tale pentru alte polițe RCA sau alte servicii de acte auto rămân în aplicație cât vrei tu.

Atenție: Contractul RCA existent (al Vânzătorului) încetează la data la care proprietarul mașinii – Vânzătorul, transmite dreptul de proprietate asupra mașinii (vânzare, donație etc). Astfel, noul proprietar – Cumpărătorul, trebuie să-și facă un RCA nou, propriu. Înmatricularea mașinii pe numele cumpărătorului nu se poate face decât dacă se prezintă la DRPCIV o poliță RCA, valabilă minim 30 zile de la data depunerii actelor auto în vederea înmatriculării.

 Încheie acum polița RCA de care ai nevoie!