Întocmește actele auto online când vrei tu!

Serviciul de acte auto online este un serviciu dedicat tuturor persoanelor cu reședința în România, care doresc să întocmească actele auto/contractul de vânzare-cumpărare auto și restul documentelor impuse de lege având ca obiect un autovehicul deja înmatriculat în Romania. Aplicația nu este disponibilă pentru autovehiculele care nu sunt deja înmatriculate în România. Biroul de acte auto DocExpress se asigură permanent că procedura de vânzare-cumpărare auto este transpusa intr-un flux intuitiv, rapid și simplu, fără bătăi de cap 🙂

Accesează acum serviciul de acte auto online

 

Încheie polița auto RCA la orice oră!

Serviciul RCA online este un serviciu dedicat tuturor persoanelor care doresc să încheie o poliță RCA online la orice oră din zi sau din noapte sau în oricare zi a săptămânii. Asigurarea RCA se poate încheia pe orice durată posibilă conform legii. Asigurarea RCA se eliberează instant și intră în vigoare la momentul plații online. Asigurarea RCA se transmite automat prin email sau se descarcă din contul meu.

Înainte de plata RCA, aplicația DocExpress îți pune la dispoziție toate oferte RCA disponibile în România, asftel încât să alegi oferta care ți se potrivește cel mai bine. Totodată, poți opta pentru RCA cu decontare directă sau fară decontare directă. Situațiile neprevăzute și urgențele nu cer niciodata permisiunea să apară, tocmai de aceea DocExpress este un birou de acte auto non-stop in care polițele RCA intră în vigoare instant.

Încheie acum polița RCA de care ai nevoie!

 

În cazul în care dorești verificarea unei polițe RCA, poți accesa linkul verificare poliță RCA.

Verifică acum o poliță RCA

 

Noi servicii online disponibile în curând

Serviciile biroului de acte auto DocExpress sunt dedicate tuturor persoanelor care au nevoie de RCA sau de acte auto în urma vânzării-cumpărării unui autovehicul deja înmatriculat în România. În curând, vom dezvolta și alte servicii cum ar fi: radierea unui autovehicul din circulație în cazul scoaterii definitive a vehiculului din România (export) sau pentru cazurile când vehiculul a fost dezmembrat, casat sau predat unei unităţi specializate, în vederea dezmembrării. Alte servicii pe care le vom pune la dispoziția vânzătorilor sau cumpărătorilor auto sunt: procedură vânzare-cumpărare pentru vehicule achiziţionate din afara UE şi care au mai fost înmatriculate, pentru vehicule achiziţionate din afara UE şi care nu au fost niciodată înmatriculate sau pentru vehicule achiziționate din România sau dintr-un alt stat UE care nu au fost niciodată înmatriculate. DocExpress este un birou de acte auto online tocmai pentru ca tu să rămâi în confortul locuinței tale, fără drumuri și făra stres.

 

Serviciile și procedura vânzare auto DocExpress

Folosind serviciile DocExpres de acte auto și RCA online te asigurăm următoarele:

  • Serviciul nostru dedicat de acte auto respectă complet procedura vânzare auto atât din punct de vedere al vânzătorului auto, cât și din punctul de vedere al cumpărătorului auto.

 

  • Emiterea ofertelor și/sau a polițelor RCA se face automat de către aplicația DocExpress, folosind date introduse anterior dacă s-a folosit serviciul dedicat de acte auto sau introducându-se datele mașinii, care vor fi memorate de aplicație pentru folosirea lor ulterioară.

 

  • Privitor la vânzarea auto, aplicația generează automat toate actele auto ale vânzătorului respectiv: contractul de vânzare-cumpărare auto („CONTRACTUL DE ÎNSTRĂINARE-DOBÂNDIRE A UNUI MIJLOC DE TRANSPORT”), anexa 1 Scoaterea din evidența DITL (Direcția teritorială de Taxe și Impozite Locale) a mijloacelor de transport înstrăinate și cererea pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală. În plus, aplicația pune la dispoziția vânzătorilor un ghid pe pași privind procedura de vânzare-cumpărare auto (Ghidul DocExpress privind actele auto; varianta documentelor tipărite).

 

  • Privitor la cumpărarea auto, aplicația generează automat toate actele auto ale cumpărătorului respectiv: contractul de vânzare-cumpărare auto („CONTRACTUL DE ÎNSTRĂINARE-DOBÂNDIRE A UNUI MIJLOC DE TRANSPORT”), anexa 5 Declarație fiscală pentru stabilirea impozitului/taxei pe mijloacele de transport aflate în proprietatea persoanelor fizice sau juridice la DITL (Direcția teritorială de Taxe și Impozite Locale) și cererea de înmatriculare a autovehiculului, transcriere, duplicat la certificatul de înmatriculare, certificatul de radiere, autorizare provizorie, care se depun la DRPCIV (nu uita că pentru depunerea actelor poți face programare online https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/ și că depunerea actelor nu va fi admisă dacă nu prezinți actul de identitate).

În plus, aplicația pune la dispoziția cumpărătorilor un ghid de pași privind procedura de vânzare-cumpărare auto (Ghidul DocExpress privind actele auto – varianta documentelor tipărite).

Având în vedere cele de mai sus, folosind aplicația DocExpress serviciul acte auto, vei obține setul complet de acte necesare înmatriculare auto.

 

Care sunt avantajele DocExpress birou de acte auto online?

 

Serviciile noastre de acte auto și RCA disponibile non-stop în toată România

Costuri reduse. Orice birou de acte auto tradițional taxează separat fiecare act auto pe care îl întocmește. De exemplu:

 

CONTRACTUL DE VÂNZARE-CUMPĂRARE AUTO   50-60 lei în timpul săptămânii / 80-100 lei weekend

DOSAR SCOATERE EVIDENȚĂ                                       20-30 lei

FIȘĂ ÎNMATRICULARE                                                     30-50 lei

 

Folosind DocExpress birou de acte auto online obții toate actele auto pentru vânzator și cumpărător la doar 49,99 lei, tarif standard de luni până duminică, program non-stop

 

Accesează acum serviciul de acte auto online

 

Obții instant toate ofertele de asigurare RCA (obligație stabilită prin Legea nr. 132/2017) de la toți asigurătorii din România. De asemenea, tot instant îți poți încheia polița ta RCA. Ulterior, poți reveni oricând pentru a reînnoi polița ta RCA. Datele tale pentru alte polițe RCA sau alte servicii de acte auto rămân în aplicație cât vrei tu.

 

Atenție: Contractul RCA existent (al Vânzătorului) încetează la data la care proprietarul mașinii – Vânzătorul, transmite dreptul de proprietate asupra mașinii (vânzare, donație etc). Astfel, noul proprietar – Cumpărătorul, trebuie să-și facă un RCA nou, propriu. Înmatricularea mașinii pe numele cumpărătorului nu se poate face decât dacă se prezintă la DRPCIV o poliță RCA, valabilă minim 30 zile de la data depunerii actelor auto în vederea înmatriculării.

 

Încheie acum polița RCA de care ai nevoie!