Calculator RCA 2023 | Maxim 1 minut. Atata dureaza. Garantat!

Calculator RCA

Calculator RCA. Știai că ai ajuns pe pagina celui mai rapid calculator de oferte? Dacă nu știai îți spunem noi

 

Cum funcționează acest serviciu RCA gratuit?

1. Te înregistrezi în DocExpress și te logezi. Dacă te-ai înregistrat anterior sau ai un cont google te poți loga direct
2. Selectezi pe rând: tipul asigurat, tipul de vehicul, capacitate cilindrică și grupa de vârstă
4. Bingo! Afli informatia dorita 😉

Știai că te poți abona la serviciul gratuit Notificare RCA și te anunțăm noi înainte să-ți expire polița RCA?

Tip asigurat

Tip vehicul

Capacitate cilindrică (cmc)

Grup de vârstă

Calculează acum
Recalculează
Mențiuni:

Nota pentru pf auto "Vehicule destinate transportului de călători, SUV-uri și autovehicule mixte cu o masă autorizată maximă de sub 3,5 tone și maxim 9 locuri, PERSOANE FIZICE"

Nota pentru Pj auto "Vehicule destinate transportului de călători, SUV-uri și autovehicule mixte cu o masă autorizată maximă de sub 3,5 tone și maxim 9 locuri, PERSOANE JURIDICE:"

Motociclete, mopede, motociclete electrice hibride și ATV-uri, cu sau fără ataș, PERSOANE JURIDICE:

Ce este un calculator RCA

Calculator RCA Este un serviciu online gratuit care vă ajută să estimați costul unei polițe de asigurare RCA pentru vehiculul dvs.

Cu ce mă ajută un calculatorul RCA?

Calculator RCA. O fata fericita

În primul rând, pentru a folosi un calculator asigurare auto, în cazul nostru pentru RCA, veți furniza anumite informații de bază.

Pentru calculatorul DocExpress informațiile de bază sunt: tipul proprietarului, capacitatea cilindrică și grupa de vârstă. Pe baza acestor informații, calculatorul va estima Prima brută de referință. Aceasta este baza emiterii oricărei oferte RCA personalizat de catre orice societate de asigurari auto.

Deci, folosind calculatorul pentru asigurari auto de răspundere civilă vei obține Prima brută de referință.

Prima brută de referință. Ce este aceasta?

Prima brută de referință este o sumă de bani standard utilizată de companiile de asigurări pentru a calcula primele de asigurare. Aceasta reprezintă prețul minim pe care îl va plăti un client pentru a obține acoperirea minimă obligatorie prevăzută de lege.

În general, Prima brută de referință este determinată de către autoritățile de reglementare.  În cazul României institutia se numeste ASF. Companiile de asigurări de răspundere civilă auto sunt obligate să o respecte. Aceasta suma poate fi ajustată în funcție de diferiți factori, cum ar fi: nivelul de risc al șoferilor, frecvența accidentelor rutiere și nivelul daunelor suferite în urma unui accident.

Este important de menționat că Prima brută de referință reprezintă doar costul minim pentru asigurarea minimă obligatorie. Costul real al unei asigurări auto poate fi mult mai mare în funcție de factori precum vârsta, istoricul de conducere al șoferului, marca și modelul autovehiculului, zona geografică și nivelul de acoperire a asigurării.

Important de reținut privitor la calculator RCA

Este important de reținut că în general un calculator RCA funcționează diferit de la o societate de asigurări la altă.

De asemenea, prețul estimat al poliței RCA poate varia în funcție de mai mulți factori. Astfel este întotdeauna recomandat să solicitați oferte personalizate de la mai multe companii de asigurări și să comparați costurile și beneficiile pentru a obține cea mai bună poliță RCA pentru nevoile dvs.
În concluzie, estimarea oferită de un calculator de asigurare auto este pur informativă și strict indicativă.

Doresc să știu exact prețul RCA

Dacă doriți să aflati prețul exact al RCA-ului dumneavoastră luând în calcul toate informațiile necesare vă invităm să accesați linkul RCA online.