Un balon gastric care nu necesită intervenție chirurgicală sau o dietă strictă? Sună prea bine pentru a fi adevărat?

Ar putea fi acesta viitorul „sănătății”?

O tehnologie revoluționară cu IA (inteligenta artificiala)  promite să-i ajute pe oameni să piardă până la 15% din greutatea corporală în doar 16 săptămâni.

Rapid, ușor, eficient – acestea sunt caracteristicile pe care le-am căutat mereu când vine vorba de slăbit. Și, deși este 2023 și abordarea noastră cu privire la pierderea în greutate nu este întotdeauna condusă de estetică, uneori trebuie să slăbim din motive legitime de sănătate.

Descoperiți „Balonul gastric Allurion”, primul dispozitiv de slăbit din lume care nu necesită intervenții chirurgicale, endoscopie sau anestezie, ce promite pacienților să piardă între 10 și 15% din greutatea corporală în 16 săptămâni.

Ce este Balonul Allurion?

Procedura începe prin înghițirea unei capsule care conține balonul și care ajunge în stomac, în timpul unei vizite la clinică de 15 minute cu medicul specialist. Dispozitivul este umplut odată ce este în stomac până la dimensiunea unui grapefruit.

După aproximativ 16 saptamani cat sta  în interiorul stomacului, balonul va fi eliminat în mod natural.

„Pastila” cu balon Allurion (dreapta) și balonul odată umplut (stânga).

Plasarea balonului Allurion

Este eficient Balonul Allurion?

Până acum, tehnologia a avut succes cu peste 100.000 de pacienți din întreaga lume, cu un total cumulat de peste un milion de kilograme pierdute.

Allurion este un program dovedit care adoptă o abordare holistică a pierderii în greutate. Pe lângă balonul revoluționar care se înghite prin intermediul unei pastile, pacienții beneficiază de șase luni de sprijin alimentar din partea unui nutriționist pentru a asigura schimbări de durată în stilul de viață.

Un studiu clinic (509 pacienți) pe pacienți Allurion a demonstrat că 95% din pierderea medie în greutate poate fi susținută la 12 luni de la plasare.

Prin ce diferă balonul Allurion de operația cu inel gastric ajustabil?

Spre deosebire de operația gastric banding, balonul Allurion este o măsură fizică temporară, care nu necesită nici o intervenție chirurgicală. Aceasta este astfel o soluție pentru pacienții care doresc să-și îmbunătățească sănătatea și stilul de viață. Programul Allurion oferă o schimbare, deoarece creează o senzație de sațietate, ocupând spațiu în stomac.

Este o oportunitate de a lua o pauză de la dietă și de la senzația puternică de foame (asociată dietei), printr-o metodă holistică atât de necesară, care nu necesită inserții chirurgicale sau anestezie.

Ce rol are inteligenta artificială (AI)?

Cântarul Conectabil și Ceasul de Monitorizare (Health Tracker) Allurion, care se conectează la aplicația mobilă Allurion și care te ajută să îți urmărești în timp real rezultatele au la bază ultimele tehnologii. Totul pentru un sprijin mai eficient în procesul de slăbire!

Cum pot obține un balon gastric Allurion?

Va trebui să completați un formular aici sau sa faceți o programare telefonică, iar apoi sa fiti repartizat la o clinică specializată din apropiere.

Există efecte secundare ale balonului Allurion?

Potrivit specialistilor, unii pacienți pot simți la început puțină greață, dureri abdominale ușoare și, rareori pot prezenta vărsături.

Comandă acum

Redactare acte auto acte auto online RCA ieftin