RCA in 5 pasi. Compara RCA

Este important să ai o poliță RCA valabilă atunci când conduci, deoarece aceasta acoperă daunele materiale și/sau fizice pe care le poți provoca altor persoane sau proprietăți în cazul unui accident auto.

RCA in 5 pasi

Pentru a încheia o poliță de Răspundere Civilă Auto, urmează acești pași:

1. Alege o companie de asigurări RCA

Alege o companie de asigurări – în primul rând, trebuie să alegi o companie de asigurări care oferă asigurari de Răspundere Civilă Auto. Asigură-te că alegi o companie de încredere și care are o reputație bună.

2. Completează formularul de cerere

Completează formularul de cerere – După ce ai ales compania de asigurări, trebuie să completezi un formular de cerere de poliță de Răspundere Civilă Auto. Furnizează informații despre vehicul – tău, inclusiv marca, modelul, anul de fabricație și numărul de înmatriculare. Totodata, va trebui sa furnizeazi informații despre șoferii care vor conduce vehiculul asigurat, inclusiv numele lor și vârsta.

3. Alege nivelul de acoperire RCA

Alege nivelul de acoperire – companiile de asigurări oferă diferite niveluri de acoperire, deci asigură-te că alegi nivelul potrivit pentru nevoile tale.

Important: după ce ai aflat prețul este bine să faci o comparație. Diferite companii de asigurări ofertă prețuri diferite. Comparația de preț trebuie să țina cont și de acoperirea oferită de fiecare poliță RCA și alte condiții specifice. Toate aceste informații se regasesc în PID-ul fiecărei polite de Răspundere Civilă Auto. Termenul PID provine din engleza (PID = “product information document”).


Cel mai simplu pentru a compara prețurile este să apelezi la platforma online DocExpress | Compara preturile RCA. Avantajele oferite sunt clare: deschis non-stop, disponibil de oriunde, centralizeaza și compara toate ofertele RCA disponibile.

Daca vrei sa afli un pret indicativ in doar 1 minut intra pe DocExpress | Calculator RCA.

4. Plătește prima de asigurare

Plătește prima de asigurare – în funcție de companie, poți plăti prima de asigurare în numerar, cu cardul sau prin transfer bancar.

5. Primește polița RCA

Primește polița RCA – după ce plătești prima, vei primi o poliță RCA, care este un document legal care confirmă că ai încheiat o asigurare auto și care include informații despre nivelul de acoperire și termenul de valabilitate al poliței.

Este important să verifici cu atenție toate detaliile din poliță, pentru a te asigura că toate informațiile sunt corecte și că acoperirea este adecvată pentru nevoile tale. În cazul în care ai întrebări sau îndoieli cu privire la polița RCA, nu ezita să contactezi compania de asigurări pentru a obține clarificări.

La final trebuie sa alegi o companie de încredere, cu tarife și condiții avantajoase pentru tine. Daca simti ca ai nevoie de ajutor apeleaza cu incredere la specialisti DocExpress.

Daca ai deja o polita de asigurare de Răspundere Civilă Auto si nu esti sigur daca mai este valabila sau nu te ajuta DocExpress. Intra pe DocExpress | Verifica polita RCA si afli raspunsul imediat.

Oricare ar fi intrebarea ta te asteptam cu drag,
DocExpress

Comandă acum

Redactare acte auto acte auto online RCA ieftin