Ce vehicule se pot monitoriza cu un sistem de urmărire GPS

Soluțiile de urmărire a vehiculelor prin GPS sunt o metodă excelentă pentru afacerile care doresc să își amplifice operațiunile de flotă.

Sistemele de urmărire prin GPS CargoTrack pot fi utilizate nu numai pentru urmărirea autoturismelor, ci și a unei varietăți de active cu greutate medie până la grea, autobuze, autoutilitare, utilaje forestiere, utilaje agricole, camioane specializate pentru descărcare și turnare beton și multe altele.

Sisteme de monitorizare GPS pentru autoturisme

Autoturismele sunt populare printre afacerile mici și mijlocii. Utilizarea lor este destul de nelimitată și pot servi la susținerea flotelor pentru sarcinile de zi cu zi.

Soluțiile de urmărire a vehiculelor oferă o vizibilitate în timp real a locațiilor prin intermediul tehnologiei GPS. Dacă siguranța este o preocupare, puteți utiliza datele de siguranță aplicabile pentru a monitoriza comportamentul la volan și a vă asigura că șoferii primesc instruirea potrivită și respectă ghidurile de conformitate cu siguranța.

În plus, puteți urmări ciclul de întreținere al vehiculului și kilometrajul pentru a automatiza gestionarea cheltuielilor de combustibil. Acest lucru asigură finalizarea sarcinilor zilnice la timp, crescând satisfacția clienților flotei.

Localizare GPS pentru autoutilitare sau camionete pick-up

Soluțiile de urmărire a vehiculelor pot susține aceste vehicule de dimensiuni medii utilizate pentru o gamă largă de activități, de la servicii locale de livrare și curierat până la servicii comerciale.

Cu urmărirea vehiculelor prin GPS, nu numai că știți unde se află vehiculele în timpul livrărilor și între ele, dar puteți trimite cele mai bune rute șoferilor in timp real.

Sistemele de urmărire a vehiculelor colectează date care pot fi utilizate pentru a urmări comportamentul șoferilor, inclusiv utilizarea neautorizată și obiceiurile de conducere agresivă, pentru a ajuta la pregătirea conducătorilor auto care nu respectă toate regulile.

Monitorizare GPS pentru camioane, remorci si semiremorci

Când vine vorba de astfel de active, urmărirea prin GPS depășește așteptările, furnizându-vă locații în timp real, toate într-o singură aplicație de monitorizare GPS: https://cargotrack.ro/produse-monitorizare-gps-cargotrack-webapp/

Acest lucru este deosebit de util pentru monitorizarea livrărilor de produse pe distanțe lungi în mai multe regiuni.

În plus, sistemele de urmărire a vehiculelor vă oferă posibilitatea de a monitoriza comportamentul la volan prin analiza siguranței și prin imagini de pe camera de bord care se integrează cu caracteristicile de analiză a siguranței pentru o privire rapidă asupra evenimentelor în timp real.

Urmărire GPS pentru vehicule de transport persoane

Transportul persoanelor nu este ușor, mai ales atunci când aveți viețile călătorilor în mâinile voastre pe tot parcursul călătoriei.

Sistemele de urmărire a vehiculelor vă permit să țineți o privire atentă asupra punctelor de călătorie ale autobuzelor în timp real, inclusiv a timpilor de sosire și plecare, a evenimentelor de pornire sau oprire a motorului, a timpilor de inactivitate și a consumului de combustibil.

În caz de urgențe, hărțile digitale în timp real vă permit să găsiți autobuzul pentru a trimite ajutor sau pentru a ghida vehiculul către o locație sigură.

Monitorizare GPS vehicule si utilaje de mare tonaj

Tractoarele și utilajele de mare tonaj sunt printre cele mai furate elemente, de la agricultură până la construcții.

Urmărirea prin GPS în timp real vă informează atunci când activele sunt utilizate inadecvat sau fără autorizație.

Cu software-ul de urmărire prin GPS, puteți crește productivitatea șantierelor prin monitorizarea utilizării neautorizate a echipamentelor sau utilajelor indiferent de locație.

În plus, puteți utiliza urmărirea prin GPS pentru a crește durata de viață a flotei prin programarea întreținerii și proceselor de inspecție digitală înainte de utilizare.

Urmărire prin GPS camioane specializate pentru descărcare, remorcare și betonare

Urmărirea vehiculelor a fost creată pentru a susține și camioanele specializate, precum cele pentru descărcare, remorcare sau betonare, datorită multitudinii lor de părți mobile și cazuri de utilizare.

Aceste tipuri de camioane necesită o urmărire specializată datorită capacității lor de a susține o multitudine de operațiuni.

Atunci când un camion de remorcare este folosit pentru a remorca, puteți vedea atât locația, cât și momentul în care partea hidraulica a fost acționată și cât timp a fost utilizată. Acest lucru este foarte util pentru a vă asigura că angajații utilizează echipamentul numai pentru sarcinile companiei și nu pentru uz personal în afara orelor de program.

Pentru mai multe informații despre sistemele de urmărire prin GPS, intrați acum în legătură cu un reprezentant CargoTrack.

Comandă acum

Redactare acte auto acte auto online RCA ieftin