Care sunt beneficiile robotilor de curatare a piscinei

Cu o configurare usoara si caracteristici simple de programare, un robot piscina face ca detinerea unui bazin sa fie mai distractiva si mai facila in ceea ce priveste intretinerea. Daca inca nu detineti un produs de curatare robotizat, trebuie stiut ca aceste gadgeturi uimitoare vin la pachet cu numeroase avantaje care va vor determina, cu siguranta, sa achizitionati unul cat mai curand.

Cu o configurare usoara si caracteristici simple de programare, un robot piscina face ca detinerea unui bazin sa fie mai distractiva si mai facila in ceea ce priveste intretinerea. Daca inca nu detineti un produs de curatare robotizat, trebuie stiut ca  aceste gadgeturi uimitoare vin la pachet cu numeroase avantaje care va vor determina, cu siguranta, sa achizitionati unul cat mai curand.

Prin prisma capacitatilor si functionalitatii, produsele de curatare robotizate pentru piscina sunt mai potrivite. Astfel, orice proprietar de piscina poate beneficia de cele mai avansate echipamente disponibile in materie de curatare mecanica a bazinelor. Mult mai eficienti decat produsele de curatare care functioneaza pe principiul presiunii si aspirarii, robotii de piscina asigura avantaje multiple, ce pot fi observate inca de la primele actiuni in bazin.

Eficienta energetica

Desi caracterizati printr-o tehnologie superioara, robotii de piscina nu inseamna cheltuieli financiare mari, ci economii semnificative de energie observate in timp. Robotii de piscina nu consuma mult curent, chiar minimizand consumul de energie. O buna gestionare a energiei electrice – un robot piscina consumand doar aproximativ 70 wati pe ora, aproape ca un bec obisnuit – atrage dupa sine mai putine cheltuieli. In plus, o alta caracteristica a produsului, care permite oprirea automata, in functie de ciclul de curatare presetat, garanteaza, de asemenea, eficienta energetica in urma utilizarii sale.

Usurinta in utilizare

Robotul de piscina nu necesita o asamblare complicata pentru a fi utilizat. O setare caracterizata prin anumite ajustari ale parametrilor, realizate pe baza nevoilor utilizatorului, si o instalare deloc complicate sunt tot ceea ce are nevoie pentru a analiza dimensiunile bazinului, precum si intensitatea de curatare. Cea mai simpla caracteristica a dispozitivului consta in functia sa de utilizare imediata (Plug&Play), care implica o pornire imediata. Mai mult decat atat, actiunile intreprinse in piscina de catre un produs de curatat robotizat pot fi programate si controlate cu usurinta de la distanta.

Curatare eficienta a piscinei

Robotii de piscina cu tehnologie avansata pot rezolva cu succes problema murdariei depuse pe toate cele trei zone foarte importante ale bazinului, respectiv, pardoseala, peretii si linia de plutire. Produsele cu tehnologie de filtrare performanta se pot adapta la orice anotimp si conditii in care se pot forma acumulari de reziduuri, lasand apa limpede si curata. Robotul de piscina indeparteaza cu usurinta praful, nisipul, algele, urmele de pasi, frunzele, mucegaiul sau bacteriile, gratie sistemul giroscopic incorporat pentru o scanare precisa si eficienta a suprafetelor bazinului.

Sistem de filtrare independent

Multe modele curata piscinele complet independent si fiabil. Spre deosebire de un aspirator traditional, un robot piscina curata apa prin intermediul sistemul sau unic de filtrare, independent de pompa principala si sistemul de filtrare al unei piscinei. Totodata, exista modele echipate cu baterii integrate, ceea ce le face perfecte pentru piscinele supraterane, unde un robot obisnuit, cu cablu, s-ar rasuci si s-ar incurca in jurul scarii de acces.

In oferta Total Pool – magazin cu articole piscine – sunt disponibile modele de robot piscina rezidentiala si robot pentru piscine publice care difera prin tipul de acoperire, durata ciclului de curatare, puterea de filtrare si murdariile curatate, adaptat la complexitatea oricarui proces de igienizare.

Comandă acum

Redactare acte auto acte auto online RCA ieftin